Malzemeler:
2 su bardağı yıkanmış bulgur, 10-12 tane yıkanmış-doğranmış mantar, 1 adet
Et Bulyon, 1 tane küp küp doğranmış büyük domates, 2 adet julyen doğranmış kırmızı biber, 3 kaşığı tereyağı, 3 su bardağı sıcak su, yarım demet kıyılmış maydanoz, karabiber, tuz.
Yapılışı:
Yayvan bir tencereye tereyağı alınır ve mantarlar ilave edilerek suyunu salıp çekene dek kavrulur. Mantarlar suyunu çekince bulgurlar ilave edilip kavurmaya devam edilir. Ayrı bir kâseye su alınır ve içine atılan Et Bulyon eritilir.
Bulyonlu su bulgura ilave edilir ve üzerine domates, kırmızı biber, maydanoz, karabiber ve tuzu eklenerek karıştırılıp ocağın altı kısılır. Kısık ateşte ağzı kapalı olarak 25-30 dk. pişirilir. Demlenmesi için 10 dk. beklenir ve sıcak servis yapılır.
function SendToFriend() {
var sent = false;
var form = $('form#frmFrnd');
if (!sent) {
$.ajax({
type: "POST",
url: form.attr('action'),
data: form.serialize(),
success: function (response) {
sent = true;
$('div#dvSent').show().$('div#dvFrnd').hide();
}
});
}
}
Alıcı adı
Alıcı E-postası
Gönderen Adı
Gönderen E-postası
Arkadaşınıza iletildi.
0 yorum:
Yorum Gönder